Vedno preberete navodila za avto?
| Članek je bil prebran 251 krat.
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Se vam je že kdaj zgodilo, da ste kupili nov avto, vedeli vse njegove lastnosti in zmožnosti, vendar teh niste znali uporabljati? Se vam prikaže kontrolna lučka na instrumentalni plošči in ne veste, kaj pomeni? Veliko ljudi o teh specifikah avtomobila ne ve in raje vpraša avto-serviserja, vendar je to čisto nepotrebno. V nadaljevanju bo predstavljeno, kje se te informacije najdejo in kako vedeti o vseh tehničnih značilnostih, ki jih vaš avto premore.

Takšne vrste informacij so večinoma napisane v priročniku ali v navodilih za uporabo avtomobila, vendar jih večina ne prebere. Vzrok so predvsem nejasnost, majhen tisk in prevelika poraba časa. Avtomobilski proizvajalci se tega problema zavedajo in venomer delajo v smeri najboljše izkušnje lastnikom avtomobilov za pridobivanje vseh pomembnih informacij v zvezi s svojim avtom. Proizvajalci se predvsem osredotočajo na uporabo pametnih telefonov in izkoristijo vse prednosti, ki jim jih napredna tehnologija danes ponuja.

Citroen je pred kratkim izdal mobilno aplikacijo, imenovano Scan MyCitroen, s katero lahko lastniki njihovih določenih avtomobilov lažje dostopajo do informacij, ki jih potrebujejo v zvezi s svojimi jeklenimi konjički. Francoska znamka se je potrudila z izjemno uporabno in brezplačno aplikacijo, kjer lahko lastnik svojega Citroena na primer ugotovi, kaj pomeni določena kontrolna lučka, ki se je prižgala na instrumentalni plošči, kaj je njen namen, kaj pomenijo oznake na zaslonu armaturne plošče ipd.

S to mobilno aplikacijo lahko tako lastniki Citroena lažje in učinkovito dostopajo do informacij o svojem avtomobilu in ga uporabljajo v največji možni meri. S tem se poskrbi za varnost in za čim večjo informiranostjo o vsem, ki jih zanima.

Scan MyCitroen

Ugotovimo lahko, da tehnologija na področju avtomobilizma napreduje, tako da lahko z navdušenjem spremljamo naslednje novosti, ki se bodo pojavile v prihodnje. Citroen se je pri tem zares potrudil in pri odločanju o nakupu novega avtomobila vsekakor ni moč pozabiti tudi na takšne stvari. Več informacij o tem pridobite na njihovi spletni strani ali pri pooblaščenem prodajalcu.

 

© 24. 05. 2018 - RP5.si. Oglaševanje.